Pages

zaterdag 28 februari 2015

Knippen, plakken en lijmvingers

Pfoe! Wat een maand! En wat een tijd tussen deze post en de vorige... alweer.
Oké timen is nooit mijn ding geweest, maar met zogenaamd nieuwe voornemens om vaker te posten zou je toch wel wat meer verwachten, niet? Maar daar gaan we het lekker niet over hebben.

In oudere posts had ik het wel eens over mijn vrijwilligers werk, kinder vakantie spelen, dat ik hielp bij de crea en dus lekker veel mocht knippen en plakken, en glitters en nog meer glitters... Waarbij je lekker aan het knutselen bent met kinderen. En ja ook tijdens mijn 1ste (en enigste) jaartje PABO, heb ik aardig wat af geknutseld. En daarna heb ik volgens mij niet zo heel veel geknutseld, tot eergisteren.
     Een goede vriendin van mij is begonnen met knutselwerkjes te verzinnen en te maken voor het eventuele thema van datzelfde vrijwilligers werk. En dus vroeg ze of ik kon helpen. Met andere woorden: ik mag al het teken werk doen. Ik ben de slechtste nog niet en ben dus, tussen opdrachten door, haar gaan helpen.
Van ridderhelmen tot schatkaarten tot Griekse vazen mozaïeken. En nu ben ik bezig met sjablonen te maken die uiteindelijk als versiering in de grote tent komen te hangen. Misschien... want het thema staat nog niet vast. Hoe dan ook, zelfs al zou dit gekozen thema het niet worden, heeft mijn vriendin altijd nog goede voorbeelden en lesmateriaal voor haar basisschool klas.
     Behalve dat, is het ook gewoon leuk om eens lekker old school te knutselen. Niet dat je je werkjes per se hoeft te bewaren, maar het maken ervan is ge-wel-dig! En die lijmvingers moet je maar voor lief nemen...


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen